La Vall d'Uixó presenta el II Concurs de Pintura Ràpida per al 17 de juliol

La Vall d'Uixó presenta el II Concurs de Pintura Ràpida per al 17 de juliol
05/07/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat el II Concurs de Pintura Ràpida Ciutat de la Vall d’Uixó – Coves de Sant Josep. Després de l’èxit de la primera edició, aquesta segona se celebrarà el diumenge 17 de juliol, amb dues importants novetats: el concurs per parelles i el concurs infantil. A més la categoria absoluta compta amb huit premis en metàl·lic.

En la categoria A (per a majors de 16 anys), el primer premi és de 1.100 euros i el segon de 900 euros, tots dos patrocinats per l’Ajuntament. Els següents estan dotats amb 800 euros (Caixa Sant Vicent), 750 euros (Caixa La Vall Sant Isidre), 700 euros (Blumaq), 650 euros (Aquabella), 400 euros (Associació Arqueològica) i 400 euros (Arravatament Modes). En la categoria per parelles hi ha un únic premi de 700 euros que patrocina l’Ajuntament.

I en les categories infantils, en la B1 (de 12 a 15 anys), s’atorga un primer premi de 200 euros en metàl·lic patrocinat per l’Ajuntament, segon premi de 75 euros en material (La Bombeta Negra) i tercer premi de 50 euros en material (Esplai); i en la B2 (de 9 a 11 anys), un primer premi en metàl·lic de 100 euros (Ajuntament), un segon de 75 euros en material (La Bombeta Negra) i un tercer de 50 euros en material (Esplai).

El concurs començarà el diumenge 17 de juliol a les 9.30 hores. A partir de les 14.00 hores les obres s’exposaran en l’avinguda Jaume I, al voltant de ‘els cassets dels mestres’, i a les 18.30 hores s’entregaran els premis. Una vegada finalitzat el certamen, les pintures premiades es traslladaran al Centre Cultural Palau de Vivel, on es podran visitar durant dues setmanes perquè tota la ciutadania puga gaudir-les.

La regidora de Cultura, Maria Cruces, i el regidor de Turisme, Jorge García, han presentat aquesta segona edició del Concurs de Pintura Ràpida Ciutat de la Vall d’Uixó – Coves de Sant Josep. Així, han destacat que participaran pintors de tota Espanya, que “acostaran l’art al carrer, perquè es podran trobar artistes per tota la Vall, pintant els nostres llocs més emblemàtics”. L’objectiu d’aquesta edició és que aquest certamen “continue creixent i agafant prestigi, perquè és un projecte que ha vingut per a quedar-se”.

Tots dos han agraït la implicació i la col·laboració de les empreses i entitats patrocinadores “perquè engrandeixen i fan més rellevant el concurs”. Per a finalitzar, han assenyalat que el 17 de juliol “veurem pinzells i colors combinats magistralment per a donar forma als nostres paisatges naturals i urbans”, per la qual cosa han convidat a tots els vallers i valleres “a eixir i trobar-se amb l’art, la cultura i la pintura”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari