La Vall d'Uixó presenta la II Escola d'Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere

La Vall d'Uixó presenta la II Escola d'Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere
29/03/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat la II Escola d’Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere, que constarà de sis sessions, a més de la inauguració i de la clausura. Entre abril i juny es desenvoluparà aquesta edició que té com a objectiu “oferir una formació bàsica a la ciutadania en matèria d’igualtat entre dones i homes i previndre la violència de gènere”, tal com ha explicat la regidora d’Igualtat, Francesca Bartolomé.

La metodologia és àgil i flexible i es basa en “l’aprenentatge participatiu, la utilització de recursos audiovisuals, l’anàlisi de la realitat social des d’una mirada igualitària i la reivindicació de la pràctica dels bons tractes”, ha afegit. La inscripció és gratuïta i es pot realitzar presencialment a la Casa de la Dona o en línia en aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlscgy1lkut23mejdiuz0xf1pldf3f1l1rb5yvm63qpykpoqg5w/viewform

Totes les activitats es realitzaran en la sala d’actes de la Biblioteca Municipal a les 18.00 hores La sessió inaugural se celebrarà el 5 d’abril, a càrrec de la periodista Amparo Panadero amb la xarrada ‘El feminisme en temps difícils’. La programació, que és una de les accions englobades en el Pla Municipal d’Igualtat, està impartida per professionals expertes en els àmbits i temàtiques que es tracten.

L’escola continuarà el 13 d’abril amb una sessió sobre la història dels moviments de dones (Ana Moltó), el 27 d’abril sobre violència de gènere digital (Marta Ledesma), l’11 de maig sobre les barreres estructurals i subjectives en el treball (Eva Cifre), el 18 de maig sobre determinants de salut amb perspectiva de gènere (Vita Arrufat), l’1 de juny sobre cinema i sèries (Mercé Galán) i el 15 de juny sobre el moviment LGTBI (Marian Navarro). La clausura serà a càrrec de l’agent d’igualtat Teresa Romero i versarà sobre els projectes d’igualtat duts a terme a la Vall d’Uixó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari