La Vall d'Uixó presenta la III edició del Congrés d'Educació per la Pau

La Vall d'Uixó presenta la III edició del Congrés d'Educació per la Pau
20/05/2021 -

Les regidories d’Educació i Joventut de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó han presentat hui la III edició del Congrés d’Educació per la Pau, que tindrà lloc el 5 de juny en l’Auditori. L’aventura de crear un congrés per la pau de la mà de Vicente Martínez Guzmán continua creixent i enguany participarà també el Centre Delàs. Enguany la jornada se centrarà en la importància que té el pacifisme a l’hora de crear una educació crítica i transformadora.

Carmen García, regidora d’Educació, ha detallat com es desenvoluparà el congrés. “En primer lloc tindrem la presentació de les jornades, a les 10.00 hores una taula redona sobre pau i lluites socials i a les 12.00 hores una sèrie de tallers per la pau”, ha assenyalat. A més “enguany també comptarem amb una fira d’entitats cooperatives i hi haurà un servei de ludoteca al llarg del matí per als més xicotets”.

Jordi Calvo, coordinador del Centre Delàs, ha manifestat que “la trajectòria del congrés ha anat ascendint i ha crescut molt en els últims anys”. A més, Calvo ha volgut destacar que aquesta activitat serà l’avantsala del Congrés Internacional de la Pau que se celebra a Barcelona convertint així a la Vall d’Uixó “en un referent en educació de pau”. La inscripció és gratuïta i es pot realitzar per internet (https://www.oijlavall.com/contacto).

Per part seua, David Lluch, regidor de Joventut, ha manifestat que “aquest tipus de jornades són molt útils per a tots els joves de la ciutat, perquè els fa millorar en tots els aspectes de la seua vida”, ja que “es fomenta el voluntariat entre els adolescents i la col·laboració entre la gent de pau”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari