La Vall d'Uixó presenta la campanya de Nadal de les Coves de Sant Josep

Des del 21 de desembre fins al 4 de gener es regalarà una entrada a les Coves de Sant Josep a cada xiquet per la compra d’una entrada d’adult

La Vall d'Uixó presenta la campanya de Nadal de les Coves de Sant Josep
18/12/2019 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la campanya especial de Nadal de les Coves de Sant Josep. Des del 21 de desembre fins al 4 de gener de 2020 es regalarà una entrada per a cada xiquet a les Coves de Sant Josep amb la compra d’una entrada d’adult, campanya que ja es va realitzar l’any 2018.

D’altra banda, els Reis d’Orient tornaran a visitar la Vall d’Uixó el 5 de gener a les 12.00 hores, i se’ls ha preparat una benvinguda especial amb el teatre itinerant Desesperando a los Reyes Magos.

«Volem oferir les Coves de Sant Josep com un lloc d’oci familiar en les vacances de Nadal perquè les famílies s’animen a visitar aquest tresor natural que tenim a la Vall d’Uixó», destaca el conseller delegat d’Emsevall, Jorge Garcia.

Les seves majestats els Reis d’Orient arribaran a la Vall d’Uixó a través de les Coves de Sant Josep el dia 5 de gener. Per a rebre’ls, des de l’Ajuntament s’ha organitzat el teatre itinerant Desesperando a los Reyes Magos, que tindrà lloc a les 11.00 hores al Paratge de Sant Josep, abans de la visita dels reis. «Volem que els centenars de xiquetes i xiquets que tots els anys vénen a rebre als Reis tinguen una programació interactiva per poder gaudir al màxim d’aquesta rebuda», afegeix el conseller delegat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari