L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta les primeres activitats del 8-M

Les regidories de cultura i igualtat s’han unit per a presentar un programa més potent i atractiu

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta les primeres activitats del 8-M
17/02/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat hui el cartell anunciador del dia de la dona i les primeres activitats en relació amb aquesta jornada. Les regidores de Cultura, Maria Cruces, i d’Igualtat, Francesca Bartolomé, han destacat que a causa de la situació de la pandèmia de la Covid-19 aquest 8 de març serà diferent però no per això menys reivindicativa.

Creus ha afirmat que “amb la millora de les dades de la pandèmia es comencen a plantejar els primers projectes com La Vall d’Uixó per la igualtat que hui han presentat. Aquesta activitat és un concurs que s’enquadra dins d’un projecte nacional i va dirigit als més joves. La edila de Cultura ha explicat que el projecte consisteix a gravar un Tik-Tok que reivindique la igualtat des de qualsevol àmbit de la nostra vida. El límit per a pujar aquests vídeos és el dia 10 de març i hi ha dos premis valorats en de 200€ i 100€. El guanyador passarà a la fase nacional.

D’altra banda, Encreuaments ha informat que hi ha una segona activitat que consisteix en la projecció de 4 curts amb temàtica d’igualtat. Així, si la pandèmia ho permet es farà presencial a la Biblioteca o el Teatre Municipal i, en cas de no poder-se la visualització es realitzarà en línia.

Finalment, la regidora d’Igualtat ha presentat el cartell anunciador del 8-M que segons Bartolomé és una data que es porta celebrant més de 100 anys per a demanar igualtat. El cartell expressa perfectament que enguany es viurà “un dia de la dona diferent”. El disseny es podrà veure en les marquesines i expressa que “encara que no siguem als carrers se’ns escoltarà igual de fort”.

Cartell anunciador del 8-M.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari