La Vall d'Uixó programa teatre contra la violència masclista en els tres instituts

La Vall d'Uixó programa teatre contra la violència masclista en els tres instituts
22/11/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha programat tres obres de teatre en els instituts contra la violència masclista dins dels actes del 25 de novembre, dia contra la violència de gènere. La regidora d’Educació, Carmen García, ha destacat que “volem que la nostra joventut puga identificar els micromasclismes per a poder combatre’ls, perquè encara que és molt senzill veure la violència masclista en una agressió o un abús, els micromasclismes també són violència”.

Hui mateix s’ha donat inici a les obres que continuaran el dimarts i el dimecres. Així doncs, David Lluch, edil de Joventut, ha ressaltat que “aquestes activitats són molt necessàries perquè encara que els programes d’igualtat són molt complets, nosaltres volem arribar encara més lluny i complementar aquesta programació amb activitats que impregnen a tota la societat”.

Paula Escamilla, actriu que representarà les tres accions, ha explicat que “aquestes obres les hem viscudes en primera persona i és molt important visibilitzar-les”. La primera obra se centra en el concepte de dona florer, la segona crítica “l’esclavitud a la qual estan sotmeses les dones en el món de la moda i tots els problemes que això comporta” i la tercera naix a “arran de les experiències personals amb les floretes al carrer, que són micromasclismes”.

“És molt important que es forme a la joventut per a evitar que el masclisme continue condicionant la vida de les dones”, ha manifestat la regidora d’Educació. Per part seua, Lluch ha afirmat que “continuarem treballant en aquesta línia per a posar fi a la xacra del masclisme des de totes les àrees de l’Ajuntament”.

Cal recordar que aquest dijous 25 de novembre a les 18.00 hores es llegirà en la plaça del Centre el manifest contra la violència de gènere, dins de l’acte en repulsa de la violència contra les dones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari