La Vall d'Uixó aprova la programació de les seues Falles 2022

La Vall d'Uixó aprova la programació de les seues Falles 2022
01/03/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i la Junta Local Fallera han anunciat la celebració de les Falles en 2022. Després d’una pausa obligatòria a causa de la crisi sanitària, es recupera la programació amb totes les mesures sanitàries actuals, amb l’objectiu que “la gent gaudisca de les Falles, recordant que seguim en situació de pandèmia i sempre mantenint les precaucions”, ha explicat María Cruces, regidora de Cultura i Falles.

La programació de les Falles donarà inici el 4 de març amb la Nit de ronda i el 5 de març amb una sèrie d’actes de benvinguda, concloent amb la Crida, que tindrà lloc en la Plaça del Centre a les 20.00 hores i comptarà amb un espectacle. L’ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats i la Cremà, actes amb els quals acaben les Falles, es duran a terme el 19 de març. La presidenta de la Junta Local Fallera, Sheila Vilalta, ha donat a conéixer que “enguany es dona l’oportunitat de participar en l’ofrena floral a tota la població que ho desitge, sense necessitat de vestir la indumentària tradicional valenciana, fent partícip de la festa a un major número de gent”.

Una altra de les novetats és que la mascletà se celebrarà el 19 de març en la Plaça de l’Ajuntament a les 14.00 hores. A més, amb l’objectiu d’executar una Cremà més efectiva que en edicions anteriors, el Consorci de Bombers serà qui establisca l’ordre de la crema de monuments, deixant, en últim lloc, a la falla guanyadora del primer premi. Per a finalitzar, tant la regidora com la presidenta, han animat a tota la ciutadania a “participar en les Falles i gaudir de nou d’una festivitat tan significativa com aquesta per als vallers i valleres”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari