La Vall d'Uixó reobri el punt oficial de recollida d'ajuda per a Ucraïna

La Vall d'Uixó reobri el punt oficial de recollida d'ajuda per a Ucraïna
16/05/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha reobert el punt oficial de recollida d’ajuda humanitària per a Ucraïna, coordinat amb la Generalitat Valenciana. La regidora de Serveis Socials, Marian Artero, ha explicat que al març es va posar en marxa durant una setmana “i es va tancar perquè els magatzems logístics habilitats en diversos punts de la Comunitat Valenciana estaven plens per tanta solidaritat”.

Ara, la situació a Ucraïna i en els centres temporals d’acolliment requereix “tornar a recollir materials i productes d’ajuda humanitària”. Per això, els dilluns, dimecres i divendres de 10.00 a 13.00 hores i els dimarts i dijous de 16.00 a 19.00 hores estarà obert el punt de recollida en el Centre Municipal de Cooperació i Participació, situat al costat de la porta principal d’accés al Mercat Municipal.

En aquest punt no es recull ni roba ni medicaments, atés que “les necessitats oficials que ens han traslladat són unes altres”. No obstant això, “anirem informant si es produeixen canvis”, tal com ha assenyalat Arter. El material que es pot entregar és sanitari, aliments, d’higiene i de refugi i altres com a vaixelles d’un sol ús, telèfons mòbils en bon estat, ràdios o motxilles resistents. Tots els productes es poden consultar en els cartells informatius.

També hi ha habilitat un punt de col·laboració amb l’Associació Pro Ucraïna Partisques (Espanyola-Ucraïnesa de la Vall) en el CEIP Colònia Segarra, atés en horari escolar. La regidora de Serveis Socials ha agraït a totes les persones voluntàries que fan possibles aquests punts de recollida i ha desitjat que “no siga necessari haver d’obrir més temps, perquè significaria que la situació de guerra ha finalitzat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari