La Vall d'Uixó rebaixa i adapta 31 voreres en l'últim any per a millorar l'accessibilitat

La Vall d'Uixó rebaixa i adapta 31 voreres en l'últim any per a millorar l'accessibilitat
23/04/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha rebaixat, gràcies al treball de la brigada municipal, 17 cantonades i 31 voreres durant l’últim any. El regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres, ha manifestat que l’objectiu és aconseguir “una ciutat amigable amb les persones amb diversitat funcional, que els ajude a millorar la seua vida i la seua autonomia personal”.

El regidor d’Urbanisme ha visitat aquest matí l’ampliació d’una zona de 45 m² al voltant del Centre de Salut I per a aconseguir una plena accessibilitat en aquesta zona, que és molt transitada. Ferreres ha detallat que anteriorment “ja s’havia adaptat tot el carrer Juan Capó i Octavi Ten” i que, a causa de l’ampliació del centre de salut i a l’arribada del centre d’especialitats al municipi “hem vist necessari continuar amb els treballs en l’entorn”.

A causa de la pandèmia de la Covid-19, els treballadors de la brigada “han pogut dedicar més temps a aquestes accions tan necessàries”, ha assenyalat. Així doncs, Ferreres ha informat que en l’últim any s’han fet rebaixes al carrer Artana, avingudes Sud-oest, Cor de Jesús i Espanya, carrer Pare Meliá i carrer 12 de Carbonaire. D’altra banda, s’han repintat els passos de vianants d’aquestes zones i s’han creat 18 nous en tota la ciutat per a continuar millorant la seguretat viària.

Per a finalitzar, Ferreres ha exposat que “en aquest últim any s’han fet més rebaixes que en els últims 10 anys” i ha volgut destacar el treball de la Comissió d’Accessibilitat, que són “els qui notifiquen a l’Ajuntament quines són les prioritats en aquesta matèria”. El regidor també ha anunciat que en els pròxims mesos es continuarà treballant “en aquesta línia per a fer de la Vall d’Uixó una ciutat millor i més accessible per a totes les persones”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari