La Vall d'Uixó recupera la programació de Gent Gran amb revetles

La Vall d'Uixó recupera la programació de Gent Gran amb revetles
04/05/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó recupera aquest mes de maig la programació Gent Gran, en la qual es recuperen les tradicionals revetles de les associacions de jubilats i pensionistes. La regidora de Serveis Socials, Marian Artero, ha explicat que aquestes activitats no són només un berenar, sinó un espai de trobada, de convivència i d’oci lúdic, que enguany és més necessari si cap després de la pandèmia, ja que les persones majors han patit especialment el confinament, la soledat i la por”.

En aquest sentit, l’edil ha destacat que les associacions de persones majors “tenien ganes de recuperar la normalitat” i per això a més de les revetles també s’han organitzat unes jornades formatives que es donaran a conéixer la setmana vinent. I és que l’objectiu principal de la programació és “potenciar les ganes de conviure i de compartir”, complint així amb les mesures del Pla Municipal d’Inclusió i Cohesió Social, que es complementa específicament amb el Pla per a les Persones Majors.

De fet, la celebració d’aquestes revetles respon a algunes de les necessitats que plantegen aquests documents marc: “la dinamització comunitària, l’increment de la participació ciutadana i la potenciació de les relacions entre les diferents associacions de persones jubilades amb activitats conjuntes”. Així, l’associació Santiago Apòstol tindrà el seu berenar amb ball demà (5 de maig), La Vallense el 12 de maig, Colònia Sant Antoni el 19 de maig i Carbonaire el 26 de maig.

46.000 EUROS EN SUBVENCIONS

D’altra banda, Arter ha donat a conéixer la convocatòria de subvencions municipals “per a ajudar a les associacions que treballen en l’àmbit social i de la participació ciutadana”. Per a això, es destinen 46.000 euros i existeixen dues modalitats. La de concurrència competitiva per a entitats socials, el termini de sol·licitud de les quals i presentació de projectes finalitza el 26 de maig. I la de participació ciutadana (associacions veïnals, de dones i de jubilats i pensionistes), que es poden sol·licitar fins al 27 de maig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari