L'Ajuntament de la Vall d'Uixó repartirà 400 packs de decoració nadalenca als comerços locals

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó repartirà 400 packs de decoració nadalenca als comerços locals
30/11/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó repartirà els dies 1, 2 i 3 de desembre les plantes decoratives de Nadal i la moqueta als comerços locals, amb l’objectiu de “col·laborar amb el sector i ajudar-los a crear ambient nadalenc a la nostra ciutat i a unificar la imatge, com ja és tradició en els últims anys”, tal com ha explicat el regidor de Comerç, Jorge García.

El repartiment es realitzarà els dies 1, 2 i 3 de desembre de 8.30 a 13.30 hores en el magatzem de la brigada municipal, situat en el polígon de la Vernitxa davant de l’empresa Construmat. Així, enguany es posen a la disposició dels comerços locals 400 packs amb un tiquet per a canviar per 2,5 metres de moqueta i una planta decorativa per a l’entrada dels negocis.

García ha destacat que la recollida és gratuïta per als comerços locals i es fa a l’aire lliure “en un espai en el qual es pot aparcar, per a evitar aglomeracions i cues”. L’any passat ja es va realitzar en aquestes instal·lacions per seguretat davant la pandèmia i “va ser molt bé i ara repetim per a continuar garantint la distància i l’aparcament”.

Cal recordar que hui (30 de novembre) és l’últim dia en què els comerços locals poden inscriure’s per a participar en la Fira de Nadal 2021, que se celebrarà els dies 10, 11 i 12 de desembre. La inscripció pot realitzar-se en l’OAC o de manera telemàtica en la seu electrònica de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó.

Aquestes accions que s’emmarquen dins de la campanya de Nadal “contribueixen a dinamitzar el comerç local perquè els vallers i valleres es queden ací a realitzar les seues compres nadalenques”, ha afirmat el regidor de Comerç. A més cal sumar el concurs d’aparadorisme de l’associació Endavant i la Grossa de Nadal de l’associació Jo compre en la Vall i en breu es podran sol·licitar els bons comercials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari