La Vall d'Uixó repartirà contenidors marrons per a conscienciar a la ciutadania

La Vall d'Uixó repartirà contenidors marrons per a conscienciar a la ciutadania
12/11/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha iniciat una campanya per a conscienciar a la ciutadania de l’arribada del contenidor marró a la ciutat. Fernando Daròs, edil de Sostenibilitat ha afirmat que “aquesta mateixa setmana s’han instal·lat els primers contenidors i a poc a poc van arribant a totes les zones de la nostra ciutat per a depositar la matèria orgànica que generem a casa”.

Així doncs, amb l’objectiu de conscienciar a tots els vallers i valleres la regidoria que dirigeix Daròs ha preparat una campanya que repartirà recipients marrons a tots aquells ciutadans que ho desitgen. Daròs ha explicat que “ens desplaçarem a tots els centres socials i a tots els barris de la Vall d’Uixó i les persones podran vindre a recollir el seu contenidor de manera gratuïta, només amb presentar la targeta verda o el rebut del fem”.

“La primera parada serà el dia 15 en la Colònia Segarra, el 16 en Caramadai i així en la resta de barris fins al 15 de desembre en horari de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores”, ha manifestat Daròs. A més, el regidor de Sostenibilitat ha anunciat que “els dissabtes de 10 a 14 hores es podrà acudir al servei de Medi Ambient en l’avinguda Jaume I”.

D’altra banda, Fernando Daròs ha recordat que “el pròxim 17 de novembre a les 9.15 eixirà un autobús des de l’Estació cap a la planta de tractament de residus d’Algímia d’Alfara per a fer una visita i conéixer els processos que es desenvolupen en aquestes instal·lacions”. La visita és totalment gratuïta, però cal inscriure’s abans en el correu: comunicacioambiental@lavallduixo.es, el telèfon 964 69 20 56 o presencialment en la regidoria de 8 hores a 14 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari