La Vall d'Uixó repartirà fullets informatius per a conscienciar sobre el reciclatge i els nous contenidors

La Vall d'Uixó repartirà fullets informatius per a conscienciar sobre el reciclatge i els nous contenidors
05/10/2021 -

Davant la imminent arribada dels contenidors marrons, de fem orgànic, a la Vall d’Uixó, la Regidoria de Sostenibilitat que dirigeix Fernando Daròs ha preparat una sèrie de fullets informatius amb l’objectiu de conscienciar sobre el reciclatge i els diferents materials i deixalles que es poden depositar en aquest i en els contenidors ja instal·lats a la ciutat.

“El fullet conté informació sobre què depositar i què no en cada tipus de contenidor, amb diferents imatges i gràfics molt fàcils d’entendre”, ha afirmat Daròs. Els tríptics informatius seran repartits a les cases de tots els vallers i valleres durant aquesta setmana, just abans de la instal·lació dels nous contenidors marrons, que està estimada per a finals d’aquest mes d’octubre.

Daròs ha explicat que “reciclar és la millor manera d’estalviar diners, ja que com més es recicle, menys treball s’ha de fer per a separar i netejar els residus en la planta d’Algímia, a la qual es trasllada el fem que generem a la Vall d’Uixó”. A més, ha recordat que “aquelles persones que ho desitgen poden fer ús de la targeta verda en l’Ecoparc per a reduir el seu rebut de reciclatge”.

Finalment, el regidor de Sostenibilitat ha recordat que “en els fullets que es repartiran casa per casa hi ha informació sobre l’horari d’obertura de l’Ecoparc i el telèfon de recollida gratuïta de voluminosos, ja que, com hem recordat en innombrables ocasions, està terminantment prohibit tirar andròmines en la via pública”. Telefonant al 964690247 es concerta cita prèvia i l’empresa encarregada del servei passa gratuïtament a recollir-los a la porta del domicili.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari