La Vall d'Uixó reprén el Govern al teu Barri per a escoltar les reivindicacions veïnals

La Vall d'Uixó reprén el Govern al teu Barri per a escoltar les reivindicacions veïnals
29/09/2021 -

L’equip de govern de la Vall d’Uixó ha représ el projecte Govern al teu Barri amb l’objectiu d’estar més prop dels veïns i veïnes i d’acostar-los l’actualitat municipal. Tania Baños, alcaldessa de la ciutat, ha manifestat que “entenem que la democràcia és una mica més a votar cada 4 anys i desentendre’s dels quals passa al nostre voltant, sinó treballar braç a braç amb la gent per a millorar la nostra ciutat, que és l’objectiu comú que ens uneix”.

La regidora de Dinamització de Barris, Elena Pérez, ha anunciat que “la primera cita serà el 6 d’octubre al parc del Progrés del barri Toledo, el dia 13 en la plaça 9 d’Octubre de Carbonaire i el dia 20 en la Colònia Sant Antoni, al costat del CEIP Blasco Ibáñez”. La finalitat és acostar-se a tots els barris a rendir comptes del treball realitzat per l’Ajuntament i “també explicar els projectes de futur de la nostra ciutat i recollir les propostes i suggeriments de la ciutadania, just ara que hem començat a treballar en el pressupost de 2022”, segons Baños.

Així doncs, Pérez ha explicat que “el Govern al teu Barri se celebrarà cada dimecres d’octubre a les 16.30 hores amb excepció de l’últim en el qual hi ha ple municipal”. Més endavant es facilitaran les dates i els barris que es visitaran el mes de novembre. L’alcaldessa ha assegurat que “malgrat la pandèmia, el nostre contacte amb les associacions ha sigut fluid i directe, però entenem que hem d’obrir la comunicació a la ciutadania ara que la situació sanitària ens permet tornar a reunir-nos i reprendre aquesta activitat”.

Per a finalitzar, Baños ha declarat que “a causa de la fesomia de la nostra ciutat, els barris juguen un paper molt important a l’hora de fer projectes”. Tant Baños com Pérez han animat “a tots els vallers i valleres a acostar-se a les diferents convocatòries per a donar a conéixer els seus problemes i peticions, perquè la seua veu serà tinguda en compte i abordarem les seues reivindicacions”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari