La Vall d'Uixó reprén les tertúlies de pares i mares després de quasi un any

La Vall d'Uixó reprén les tertúlies de pares i mares després de quasi un any
05/03/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó va reprogramant poc aquelles accions que la Covid-19 va obligar a parar. Des de la Regidoria de Serveis Socials han preparat la volta de les tertúlies de pares i mares que se celebraven anteriorment. Des de fa uns mesos aquesta activitat ja se celebrava de manera telemàtica a les vesprades i ara també han presentat un nou horari matinal “per a aquelles persones que treballen a les vesprades”.

Marian Artero, regidora de Serveis Socials, ha declarat que les tertúlies “són espais on compartir problemes comuns i tractar de manera grupal les dificultats en la criança dels fills”. Artero ha informat que les tertúlies estan dirigides als adults de les famílies amb xiquets de 0 a 12 anys i el taller serà tots els dimecres en modalitat en línia.

L’edil de Serveis Socials ha afirmat que en aquesta situació sanitària “volem acostar-nos a la ciutadania”, per a això han ampliat el programa de ràdio Mirades Inclusives i cada primer dilluns de mes les tècniques de l’àrea abordaran temes de convivència, es convidarà a experts i “es parlarà de tot allò que preocupe les famílies de la Vall d’Uixó”.

Les tertúlies de mares i pares s’iniciaran el pròxim 10 de març i la inscripció es pot fer mitjançant el següent qüestionari de Google, una vegada inscrits, als participants se’ls enviarà la confirmació i l’enllaç de Zoom per a participar. https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlscincp1jsqudibnwdaiqnhvuawp_fzafhkr8kmqdb2_zp9yjw/viewform

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari