La Vall d'Uixó saneja i pinta els murs del Toledo, Grup La Unió, Plaza 9 d'Octubre i Barri Ecológic

La Vall d'Uixó saneja i pinta els murs del Toledo, Grup La Unió, Plaza 9 d'Octubre i Barri Ecológic
19/05/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó està sanejant i pintant els murs del Grup La Unió, Plaza 9 d’Octubre, Barri Ecològic i Toledo. Quatre treballadors de la Brigada Municipal s’estan dedicant en els últims dies i continuaran en els pròxims a fer aquests treballs que havien sigut “molt demandats per les associacions de veïns i també en les visites de Govern al teu barri”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres.

En aquest sentit, ha destacat que a més de ser una reivindicació veïnal “dos dels murs en els quals s’està actuant són molt visibles, perquè estan situats en les vies de comunicació i els accessos principals que els turistes utilitzen per a arribar als Coves de Sant Josep”. Així, a les portes de l’inici de la temporada alta també s’està adequant la pintura per a millorar la imatge d’aquestes zones de gran pas de persones i vehicles.

Aquests treballs de manteniment els realitza periòdicament la Brigada Municipal, per a mantenir-los en bon estat de conservació. A més del sanejament dels murs, també s’està realitzant la pintura de l’interior de la Llar Sagrada Família. I continuen les obres d’accessibilitat en el Polígon III, dins de la política d’urbanisme inclusiu i amable, com demana la Comissió d’Accessibilitat i es consensuen amb ells les actuacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari