La Vall d'Uixó s'adhereix a la declaració d'oci educatiu 'Nos reunimos con valores'

David Lluch ha informat que a causa de l’alta demanda enguany es comptarà amb dos grups del programa Jove Oportunitat

La Vall d'Uixó s'adhereix a la declaració d'oci educatiu 'Nos reunimos con valores'
03/05/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó va aprovar el passat dimecres en ple l’adhesió de la ciutat a la declaració d’oci educatiu Ens vam reunir amb altres valors. L’objectiu del projecte és fomentar entre les persones més joves programes i activitats socials, esportives, extraescolars i “amb finalitat educativa per a convertir la Vall d’Uixó en una ciutat millor”, ha afirmat David Lluch, regidor de Joventut. Així, podrà sol·licitar a l’IVAJ ajudes per a aquesta mena de projectes.

Gràcies a la ratificació del consistori, s’impulsaran accions que afavorisquen la igualtat d’oportunitats, generar espais de convivència, reflexió i inclusió, de respecte a la multiculturalitat i als drets humans i lluitar contra la xenofòbia. “Aquesta declaració és molt important i ens marca el camí a seguir per a crear una joventut conscienciada”, ha manifestat.

L’edil ha assenyalat que el Consell Jove de Castelló “va informar la setmana passada que ha augmentat en més d’un 70% el nombre de joves que pateixen depressió”. És per això que per al regidor de Joventut és tan important “treballar en un oci educatiu per als xiquets i adolescents” i l’aprovació en el ple d’aquesta declaració “és una eina per a millorar la inclusió de la joventut en la societat vallera”.

D’altra banda, Lluch, ha anunciat que gràcies a l’alta demanda “s’ha pogut ampliar el programa Jove Oportunitat – JOOP – i enguany la nostra ciutat comptarà amb dos grups”. L’objectiu d’aquest programa és “garantir als joves que ni estudien ni treballen un futur millor i reintroduir-los en els estudis o bé formar-los perquè isquen al mercat laboral”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari