La Vall d'Uixó ajudarà a sol·licitar l'ajuda de la Generalitat Valenciana de 300 euros per a autònoms

La Vall d'Uixó ajudarà a sol·licitar l'ajuda de la Generalitat Valenciana de 300 euros per a autònoms
13/07/2022 -

L’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó oferirà assessorament i acompanyament per a sol·licitar l’ajuda de 300 euros que la Generalitat Valenciana ha convocat i que es dirigeix a autònoms (treballadors i treballadores per compte propi) per a pal·liar l’increment dels costos energètics derivats de la invasió d’Ucraïna per part de Rússia.

El termini per a sol·licitar cita prèvia per a realitzar el tràmit s’haurà de realitzar entre el 15 de juliol a les 9.00 hores i el 22 de juliol a les 23.59 hores a través de la seu electrònica de la Generalitat Valenciana. A les ajudes poden optar les persones treballadores autònomes inscrites en algun dels 343 epígrafs de l’IAE indicats en el decret del Consell com a activitats més afectades per l’increment de costos energètics i de producció.

El regidor de l’àrea, Jorge García, ha assenyalat que “per a resoldre dubtes, assessorar i acompanyar en el procés de sol·licitud, la Regidoria de Comerç oferirà atenció presencial específica a autònoms de 8.00 a 10.00 hores, en el correu electrònic comercio@lavallduixo.es, o en el telèfon 964690656.

D’altra banda, ha recordat que el 17 de juliol finalitza el termini de sol·licitud de les subvencions directes que l’Ajuntament de la Vall d’Uixó ofereix a les associacions i entitats comercials per a “secundar-los en les seues iniciatives de promoció i foment del comerç local, perquè són una part fonamental del teixit econòmic de la nostra ciutat”. Per a això, es destinen 18.000 euros.

A més, també s’han dotat 6.000 euros per al conveni amb l’associació d’hostaleria Ashovall, que s’ha reactivat recentment amb l’objectiu de “promoure la gastronomia i el sector de la restauració”, tal com ha indicat García, que ha recordat que recentment van organitzar les jornades del formatge i que ja estan preparant noves activitats.

Així, aquestes mesures municipals van en la línia d'”impulsar l’economia local de la mà del xicotet comerç i l’hostaleria, especialment després de la pandèmia que ha afectat molt a aquests sectors”. A més també “suposen un benefici per a la ciutadania, perquè no han de desplaçar-se per a disposar d’aquests serveis”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari