La Vall d'Uixó treballa els drets de la infància amb els Espais de Famílies

La Vall d'Uixó treballa els drets de la infància amb els Espais de Famílies
23/11/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó està dedicant aquest mes de novembre als drets de la infància i l’adolescència. En aquest sentit, la regidora de Serveis Socials, Marian Artero, ha destacat que “tan important és treballar amb els xiquets i xiquetes que amb les famílies”, per la qual cosa des de l’àrea hi ha dos programes en marxa per a famílies.

El primer d’ells és Espais de Famílies, que aquest trimestre està coorganitzat per Serveis Socials Comunitaris i per l’associació Mametes i Més. Les sessions són els dijous de 10.00 a 12.00 hores en el Centre Social dels Llimeres i serveixen per a reflexionar sobre la criança i l’educació dels fills i filles fins a l’adolescència.

Arantxa Arnau, en representació de Mametes i Més, ha explicat que “els grups de suport a la maternitat són una necessitat, perquè és important compartir, generar vincles i sentir que estem acompanyades”. Així, ha agraït disposar d’aquest espai de reunió “perquè ens ajudem les unes a les altres i ens nodrim amb les nostres experiències, encara que estiguem en diferents etapes de la criança”.

D’altra banda, els dilluns a les 17.30 hores té lloc Tertúlies de famílies, més enfocades a les famílies amb adolescents. La regidora de Serveis Socials ha indicat que és “un espai on compartir experiències, conéixer com treballar les relacions i la comunicació amb els nostres fills, prendre consciència de com estem actuant i quines estratègies podem seguir, respectant les nostres emocions i les seues”.

Les places per a participar en Espais de famílies i Tertúlies de famílies són gratuïtes, però es requereix inscripció prèvia que es pot realitzar en el mateix Centre social dels Llimeres abans de cada sessió, en el correu electrònic serveissocials@lavallduixo.es o en el telèfon 610 792 068.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari