La Vall d'Uixó facilitarà el contacte per videotelefonada entre els Reis Mags i els xiquets i xiquetes

La Vall d'Uixó facilitarà el contacte per videotelefonada entre els Reis Mags i els xiquets i xiquetes
10/12/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat la programació alternativa dels Reis Mags 2021, ja que a causa de la pandèmia no se celebrarà la tradicional Cavalcada ni les recollides de cartes amb els patges reals, ja que no poden produir-se aglomeracions de públic dins de les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19.

El regidor de Joventut, David Lluch, ha anunciat que els Reis Mags sí que visitaran la Vall d’Uixó i tindran contacte amb els xiquets i xiquetes encara que no serà presencial. “Aprofitarem la tecnologia per a facilitar-los el contacte i acostar-los als més xicotets, amb videotelefonades perquè els més xicotets puguen veure’ls, parlar amb ells i fer-los arribar els seus desitjos”, ha explicat.

Entre els dies 16 i 23 de desembre es podrà recollir un cupó amb les dades dels xiquets de la casa (nom, edat) i el telèfon del pare o mare perquè Les seues Majestats els diguen els dies 2 i 3 de gener a través d’una videotelefonada per Whatsapp.

Les cartes amb el cupó per a sol·licitar aquest servei gratuït es podran recollir en el Centre Social Les Llimeres, Casa de la Dona, Piscina Municipal i Regidoria de Cultura (de 9.00 a 12.00 hores) o en els Centres d’Esplai dels barris (de 17.00 a 19.00 hores).

Posteriorment caldrà depositar-los en les bústies roges que s’instal·laran en els comerços locals fins al 26 de desembre. Lluch ha agraït a les associacions comercials Endavant i Jo Compre a la Vall la seua participació, així com a les àrees municipals que han col·laborat.

D’altra banda, tots els habitatges amb xiquets i xiquetes fins a 5é de Primària estan rebent aquests dies (i continuarà l’enviament en els pròxims) unes cartes amb un missatge dels Reis Mags, “donant-los les gràcies pel seu comportament modèlic en aquesta situació tan difícil per la pandèmia i anunciant-los que en la nit del 5 de gener portaran els seus regals i la seua il·lusió a la Vall d’Uixó”, ha finalitzat el regidor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari