La Vall d'Uixó posa en marxa visites guiades en patinet elèctric

La Vall d'Uixó posa en marxa visites guiades en patinet elèctric
20/01/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat en Fitur la seua nova aposta turística per a la temporada 2022: les visites guiades per la ciutat en patinet elèctric. Aquest servei prendrà com a eix el Camí de l’Aigua, seguint el relat turístic que s’està treballant en els últims anys i que recorre l’antiga séquia que transportava l’aigua al llarg de la ciutat.

Aquestes visites estaran disponibles a partir del segon trimestre de l’any, coincidint amb la festivitat de Pasqua i amb l’inici de la temporada alta turística en els Coves de Sant Josep. El punt de partida serà el Paratge de Sant Josep fins a arribar a la plaça de l’Assumpció, passant per tots els punts d’interés: aqüeducte romà, plaça de l’Àngel, Palau de Vivel, plaça del Centre… L’objectiu és que els turistes passen més temps a la Vall d’Uixó i que coneguen el seu ric patrimoni cultural, patrimonial i històric.

Amb això, l’Ajuntament de la Vall d’Uixó ofereix un nou model de visita guiada basat en patinets, que són vehicles de mobilitat sostenible i respectuosos amb el medi ambient. L’objectiu és complementar la visita als Coves de Sant Josep amb un servei que se suma a les visites guiades al Poblat Iber i a les rutes senderistes naturals que ixen del Paratge de Sant Josep i estan perfectament senyalitzades.

EXPLORANT LES TEUES EMOCIONS

En l’escenari de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, una de les més importants a nivell mundial, també s’ha presentat la nova campanya promocional dels Coves de Sant Josep, ‘Explorant les teues emocions’. Així, s’ha projectat en exclusiva un vídeo que aquest cap de setmana es podrà veure ja en les xarxes socials.

La nova campanya promocional se centra en el nou paradigma turístic de proximitat, derivat de la pandèmia, en el qual les persones trien viure les seues vacances o el seu temps d’oci prop de casa. També apel·la al turisme sostenible i responsable, en la línia del canvi a il·luminació led per a reduir el consum elèctric i l’afecció a l’entorn natural.

En aquest context, els Coves de Sant Josep ofereixen una experiència d’exploració de la naturalesa d’una manera única, amb la qual viure noves emocions màgiques i sorprenents i que brinden l’oportunitat d’explorar-se a un mateix. Això és possible gràcies als diferents productes que s’ofereixen: visita tradicional amb barca, activitat d’espeleokayak i cicle de concerts Singin’ in the Cave.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari