L'Ajuntament i la Falla Ja Estem Tots presenten la primera carrera del circuit 5K Ciutat de la Vall d'Uixó

La carrera tindrà lloc el diumenge 6 de març a les 10.00 hores i l’eixida serà des de la plaza del Circo

L'Ajuntament i la Falla Ja Estem Tots presenten la primera carrera del circuit 5K Ciutat de la Vall d'Uixó
04/02/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó juntament amb la Falla Ja Estem Tots han presentat la primera de les sis carreres que formen part de l’I circuit 5K de la Vall d’Uixó, que se celebrarà el diumenge 6 de març a les 10.00 hores. El recorregut és circular i consta de dues voltes, donant principi en la plaza del Circo, arribant fins a la zona de l’Aqüeducte, continuant pel carrer Asunción fins a arribar finalment a la meta en la mateixa plaza del Circo.

Pròximament, es publicarà el recorregut de manera visual a través del portal de rutes Wikiloc, tal com ha anunciat la regidora d’Esports, Mar Arzo. El president de la falla, Jorge Marqués, ha anunciat que “a més de la carrera, hi haurà punts d’animació i moltes més sorpreses”, tots dos han convidat “als vallers i valleres a inscriure’s en la carrera i gaudir de l’esport a l’aire lliure als nostres carrers”.

Les inscripcions tenen un preu de 5 € i ja estan obertes en el següent enllaç: https://www.mychip.es/evento/5k-popular-falla-ja-estem-tots-i-circuit-carreres-populars-ciutat-de-la-vall-duixo-2022-1

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari