La Vall d'Uixó llança el projecte 'La Vall més bonica' per a rehabilitar façanes

La Vall d'Uixó llança el projecte 'La Vall més bonica' per a rehabilitar façanes
09/03/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha llançat la quarta edició del pla municipal ‘La Vall més bonica’. L’objectiu és “ajudar a finançar les obres de millora i rehabilitació de façanes, per a millorar la seua imatge i la seua seguretat i tindre una ciutat més bonica i més moderna”, tal com ha explicat la regidora d’Habitatge, Carmen García.

A aquestes subvencions poden optar els habitatges unifamiliars i plurifamiliars de més de 25 anys, segons les dades cadastrals. La quantia de les ajudes és de fins al 60% del pressupost dels treballs a realitzar, amb uns màxims: 1.500 euros per als habitatges individuals i 3.000 euros per als col·lectius. Els beneficiaris poden ser tant els propietaris dels habitatges com els arrendataris o usufructuaris amb autorització escrita del propietari.

El termini per a sol·licitar aquestes ajudes finalitzarà el 5 de maig i es pot fer a través de la seu electrònica de la web de l’Ajuntament o amb cita prèvia en la Regidoria d’Habitatge (avinguda Jaume I, número 27). La documentació necessària és la declaració responsable, el DNI, fotografies de la façana abans de les obres, el pressupost de les actuacions a realitzar i l’Informe d’Avaluació de l’Edifici.

El primer pla ‘La Vall més bonica’ es va posar en marxa en 2017 i des de llavors “s’han emportat 76 actuacions de millora de façanes, amb una inversió municipal de 160.000 euros”, ha assenyalat García. Això ha suposat un impacte econòmic de 300.000 euros “sobretot en petites empreses locals de reformes, pintura i forja”.

AJUDES AL LLOGUER

La Generalitat Valenciana també ha obert el termini per a optar a les ajudes al lloguer. Fins al 31 de març es poden presentar les sol·licituds i en la Regidoria d’Habitatge “podem ajudar amb les gestions o a resoldre dubtes”, sempre amb cita prèvia “per a evitar la saturació del servei o que es produïsquen cues i esperes innecessàries”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari