L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta el Concert A Tres Bandes d’este dissabte 15 de febrer

Es poden aconseguir les últimes invitacions gratuïtes en la web de l’Auditori o demà, dijous 13 de febrer, en la taquilla

12/02/2020 -

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la segona edició del Concert A Tres Bandes, protagonitzat per la Unió Musical Valldeuxense, l’Ateneu Musical Schola Cantorum i el Centre Instructiu d’Art i Cultura (CIAC). L’acte tindrà lloc el dissabte 15 de febrer, a les 19.00 hores, a l’Auditori Leopoldo Penyarroja. Les entrades al concert són gratuïtes i es poden aconseguir en la web www.auditoriolavallduixo.es o demà dijous dia 13 de febrer en la taquilla de l’Auditori Leopoldo Penyarroja.

“La finalitat d’aquest concert és mostrar a la ciutadania la riquesa cultural, concretament en l’àmbit musical, que tenim en la nostra ciutat”, explica la regidora de Cultura, Maria Cruces, qui assenyala la tasca tan important que realitzen aquestes entitats: “les tres bandes de música porten a terme, no sols un importantíssim treball cultural, sinó també educatiu, ja que compten amb escoles de música que ensenyen i formen als xiquets i joves de la localitat”.

La regidora ha convidat a la ciutadania de la Vall d’Uixó i dels municipis del voltant a gaudir d’aquest concert i ha recordat que queden molt poques entrades disponibles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari