L'Ajuntament de la Vall d'Uixó destina els diners de l'Escola d'Estiu 2020 a ajudes socials

Les prestacions econòmiques individuals, el Servei d’Ajuda a Domicili o el Servei per a Persones Sordes són algunes de les activitats on s’han destinat aquests diners

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó destina els diners de l'Escola d'Estiu 2020 a ajudes socials
07/07/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha explicat a quines àrees s’han destinat els 90.000 € amb els quals es dotava l’Escola d’Estiu que, a causa de la crisi de la COVID-19, s’ha hagut de suspendre. Les prestacions econòmiques individuals (PEI), el Servei d’Ajuda a Domicili o el Servei per a Persones Sordes són algunes de les tasques entre les quals s’han repartit aquests diners.

“La crisi sanitària ha posat de manifest la necessitat de comptar amb uns serveis socials forts i capaços de cobrir les necessitats de la ciutadania”, destaca la regidora de Serveis Socials, Marian Artero, qui també explica que per a poder donar resposta a aquestes necessitats “s’ha hagut de renunciar a moltes coses i prioritzar en aquests elements”.

En total, durant els mesos de confinament s’han concedit prestacions econòmiques individuals per un valor de 200.000 €, i més de 80 famílies s’han beneficiat del Servei d’Ajuda a Domicili.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari