L'Ajuntament de la Vall d'Uixó i les Penyes en Festes presenten el III Concurs Nacional de Xarangues

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó i les Penyes en Festes presenten el III Concurs Nacional de Xarangues
16/06/2022 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i les Penyes en Festes han presentat oficialment el III Concurs Nacional de Xarangues, que enguany se celebrarà el 2 d’agost. Així, passa de divendres a dimarts i forma part d’una jornada plena de música en directe. El termini d’inscripció per a les xarangues interessades està obert fins al 30 de juny (en la pàgina web de les Penyes en Festes) i contempla premis entre 1.200 i 150 euros.

Pedro Zorrilla, membre de la junta directiva de Les Penyes en Festes, i Lluís Diago, regidor de Festes, han donat a conéixer els detalls d’aquesta edició, que començarà amb un esmorzar popular en les tavernes gastronòmiques (plaça del Mercat). Posteriorment, es realitzarà una cercavila amb parades en la plaça del Centre i la plaça de l’Assumpció, per a finalitzar en la zona de carpes amb un menjar de germanor i la final del concurs.

La gran novetat d’enguany és que quan finalitze el Concurs Nacional de Xarangues, l’escenari l’ocuparà el Ja Estem Ací Festival, amb Gustavo Paradís, Rockolas i Bricks The Yet. I a la nit, s’ha programat a Deja Que Somie (Tribut a Manuel Carrasco), Senyor Aliaga (versions de grups indie espanyoles) i Parapafest.

Durant la presentació han destacat que amb la cercavila “la festa ix als carrers de la Vall, perquè els que vallers i valleres s’unisquen” i que enguany “la música en directe i variada serà protagonista tot dia, amb l’objectiu que les Penyes en Festes es puguen gaudir a qualsevol hora del dia, en una aposta compartida per l’Ajuntament i la junta directiva per a obrir la festa”.

Els premis de l’III Concurs Nacional de Xarangues són els següents: 1.200 euros per al primer, 600 euros per al segon i 400 euros per al tercer, i dos especials de 150 euros cadascun per al millor músic solista i la millor percussió. L’esdeveniment compta amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut. “Ningú entendria les Penyes en Festes sense la xaranga de les vaques o la prèvia dels tancaments i aquest concurs és un homenatge”, han finalitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari