L'Ajuntament de la Vall d'Uixó licitarà un nou contracte d'autobús urbà amb les aportacions dels usuaris

En l’enquesta ciutadana realitzada, el 75’8 % valora positivament el servei i les principals demandes són l’augment de la freqüència i més parades

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó licitarà un nou contracte d'autobús urbà amb les aportacions dels usuaris
09/07/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó està treballant per licitar un nou plec de condicions per a l’autobús urbà, amb l’objectiu principal d’ajustar-lo a les necessitats de la ciutadania i d’aconseguir una major sostenibilitat mediambiental.

“Volem que el servei de bus estiga lligat al nostre concepte de ciutat i que siga un pas més dins de la construcció d’una ciutat per a les persones”, assenyala l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, qui també destaca la importància de millorar en termes mediambientals, com per exemple, reduint les emissions de CO₂.

Fa uns mesos, l’Ajuntament va realitzar una enquesta per conéixer de primera mà l’opinió de la ciutadania respecte al bus urbà: dels 262 participants quasi el 76% valoren positivament el servei, alhora que els punts millor valorats són el preu, la neteja dels vehicles i la puntualitat. Entre les principals demandes es troba l’augment de la freqüència i més parades en l’interior dels barris.

“La informació derivada d’aquesta enquesta està sent fonamental per a redactar aquest nou plec de condicions, que està enfocat a millorar la mobilitat de les persones, sempre tenint present a les persones amb mobilitat reduïda, pel que estem treballant molt l’accessibilitat del bus i de les parades”, explica Javier Ferreres, regidor d’Urbanisme.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari