L'Ajuntament de la Vall d'Uixó posa el focus en els artistes locals amb el projecte 'Exposa al Palau'

Sonia Ortiz i Elena Escuder obrin aquesta iniciativa que ofereix un espai públic als valleros i valleras que volen mostrar les seues obres públicament

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó posa el focus en els artistes locals amb el projecte 'Exposa al Palau'
07/05/2022 -

El projecte artístic ‘Exposa al Palau’ ha tirat a caminar amb les exposicions ‘Elements: foc i aigua’ de Sonia Ortiz, i ‘Crisálida’ d’Elena Escuder. La posada en marxa d’aquesta iniciativa suposa la creació d’un espai obert als artistes valleros i valleras que volen exposar la seua obra públicament a la seua ciutat.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, Maria Cruces, ha destacat que el projecte “naix de la gran demanda d’artistes locals que volen comptar amb un espai on mostrar els seus treballs davant el seu públic”. D’aquí ve que s’haja realitzat una convocatòria oberta per a exposar en els mesos de maig (l’actual) i de novembre.

D’aquesta manera, l’Ajuntament obri les instal·lacions públiques “als veïns i veïnes no sols com a espectadors, sinó com a actors que participen activament en la vida cultural de la nostra ciutat”. Així, es converteix en una manera de “promoure l’art i la cultura”, ha afirmat Cruces. Aquestes dues exposicions es podran visitar fins al 18 de maig. I al novembre se celebrarà una nova edició amb un nou artista local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari