L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta la campanya comercial de Nadal 2020

Amb el lema ‘Aquest Nadal regala estar a prop’ es fomenta la compra de regals nadalencs en el comerç local

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta la campanya comercial de Nadal 2020
02/12/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat la campanya comercial de Nadal 2020, en la qual és “més important que mai confiar en el comerç local, perquè és segur i de proximitat i ha patit i continua patint les conseqüències de la pandèmia”, tal com ha explicat el regidor de Comerç, Jorge García.

L’objectiu principal és “fomentar la compra de regals a la Vall d’Uixó per a mantenir viva l’economia de la nostra ciutat”. Per a això s’ha creat una campanya potent “per a incentivar les vendes en aquestes dates”, amb el lema ‘Aquest Nadal regala estar a prop’, amb un espot i promoció en les xarxes socials.

Per a això es repartiran 10.000 bosses de paper i 16.000 adhesius perquè “tots els regals que es compren en el nostre municipi vagen identificats i el receptor sàpia que han sigut preparats amb molt d’afecte i en suport a la nostra economia”, ha destacat.

Els comerços locals també rebran decoració unitària per a les seues portes (moqueta i una planta). Enguany es podran recollir els dies 3, 4 i 9 de desembre en les instal·lacions del taller d’ocupació (en el polígon de la Vernitxa, davant de Construmat), en disposar de més espai i poder mantenir les distàncies de seguretat per la Covid-19.

Per part seua, el Mercat Municipal es decorarà i ambientarà per a Nadal i es repartiran bosses de roba entre els clients. García ha assenyalat que aquest és “un dels llocs més segurs en el qual fer les compres per a aquestes dates”.

La pandèmia ha obligat a suspendre la Fira de Nadal en la plaça de l’Assumpció “per responsabilitat, per a evitar aglomeracions i en compliment de la normativa de prevenció de la Covid-19”. No obstant això, “estarem al costat del comerç local” i bona mostra d’això és el llançament per primera vegada dels bons comercials de 50 euros, en els quals el client aporta 25 euros i l’Ajuntament els 25 restants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari