La Vall d'Uixó commemora el 25-N amb una marxa contra la violència masclista

En la marxa i la concentració en la plaça del Centre han participat aproximadament 500 persones

La Vall d'Uixó commemora el 25-N amb una marxa contra la violència masclista
25/11/2019 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha organitzat aquest matí una marxa en repulsa de la violència de gènere, en el Dia Internacional contra les Violències cap a les Dones, en la qual han participat al voltant de 500 persones. El recorregut de la marxa ha sigut des del Poliesportiu Municipal fins a la plaça del Centre, on ha tingut lloc la lectura del manifest en commemoració de les 52 dones i 3 menors assassinades en 2019.

«La violència de gènere és una xacra social contra la qual hem de lluitar conjuntament homes i dones; en aquest acte recordem a les 52 dones assassinades en el que portem de 2019, així com a totes les dones que pateixen insults, humiliacions, colps o qualsevol de les formes en les quals es manifesta la violència de gènere», explica la regidora d’Igualtat, Francesca Bartolomé.

Membres dels tres instituts de la localitat han participat en l’acte mitjançant la lectura d’un manifest i, per a finalitzar la concentració, l’artista Lisa Debón ha protagonitzat una breu actuació musical. Aquesta vesprada, a les 19.00 hores, tindrà lloc una concentració convocada per la Comissió de la Dóna i es llegirà el manifest.

Des de la Comissió de la Dona s’han organitzat durant tot el mes de novembre una sèrie de tallers i xarrades per a la sensibilització i conscienciació sobre la violència masclista. Per a més informació, es pot acudir a la regidoria d’Igualtat en l’Avinguda Jaume I, 27.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari