L'Ajuntament de la Vall d'Uixó, l'Associació Contra el Càncer i Jo Compre a la Vall presenten les mascaretes solidàries contra el càncer

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó, l'Associació Contra el Càncer i Jo Compre a la Vall presenten les mascaretes solidàries contra el càncer
14/10/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó, en col·laboració amb l’associació comercial Jo Compre a la Vall i l’Associació Contra el Càncer la Vall, presenta les mascaretes solidàries contra el càncer, que estaran disponibles a partir del dia 19 d’octubre. El preu de la mascareta, que es podrà adquirir en els comerços associats a Jo Compre a la Vall, és d’11 € i els beneficis es destinaran a l’Associació Contra el Càncer la Vall.

“Des de l’Ajuntament donem l’enhorabona per aquestes iniciatives que, a més de fomentar el comerç local, beneficien a una associació tan important al nostre poble com és l’Associació Contra el Càncer, demostrant així la solidaritat de la ciutadania de la Vall”, destaca el regidor de Comerç, Jorge Garcia.

La mascareta ha estat confeccionada per Maria Penyarroja, de Les Mains Atelier, i il·lustrada per Vincent Moustache, qui assenyalen que es tracta d’una mascareta sostenible i reutilitzable disponible en dos colors.

Auxi Cano, representant de l’Associació Contra el Càncer de la Vall, ha anunciat que, a causa de la pandèmia, enguany no es realitzarà el calendari solidari, ni loteria ni la Marxa Contra el Càncer, a més d’explicar que els diners recaptats per la venda de les mascaretes es destinaran a la investigació de tumors rars per la Fundació Hospital Provincial de Castelló.

El telèfon de contacte amb l’Associació Contra el Càncer la Vall és 644 843 474 i 658 474 420. A més, tota la informació està disponible en la pàgina de Facebook de l’Associació Contra el Càncer la Vall.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari