La Vall d'Uixó instal·la jocs d'agility en la zona canina de Juchitán

A petició dels usuaris també s’elevarà 1 metre el mur que bufona amb la carretera i es col·locarà un focus

La Vall d'Uixó instal·la jocs d'agility en la zona canina de Juchitán
17/10/2019 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó està realitzant millores en l’espai per a gossos del Parc de Juchitán, amb la instal·lació de tres jocs d’agility (eslàlom, balancín i cércol). A més a petició dels usuaris s’elevarà 1 metre el mur que bufona amb la carretera per a evitar que els animals puguen saltar i escapar-se i es col·locarà un focus per a il·luminar aquesta zona a la nit, ja que actualment es queda fosca.

La regidora de Salut Pública, Francesca Bartolomé, ha assenyalat que la legislatura passada es va crear aquest parc (igual que el de la Colònia Sant Antoni) “perquè les persones puguen soltar a les seues mascotes lliurement en un lloc segur i també per a afavorir la seua socialització”. Amb aquesta actuació de la brigada municipal “continuarem adequant aquestes zones, perquè són molt utilitzades i valorades pels propietaris”.

La intenció de l’equip de govern és crear nous espais d’aquest tipus “perquè cada vegada hi ha més mascotes i són un membre més de les famílies i hem de donar-los una alternativa per a millorar la convivència i el benestar dels animals de companyia”. Per això, l’oficina tècnica està realitzant una valoració econòmica per a crear un parc caní nou prop del barri Carmadai.

Així mateix, en els pròxims dies es col·locarà en l’entrada del Mercat Municipal pel carrer Juan Capó un element per a deixar a les mascotes amb seguretat, ja que “hem detectat que molta gent els deixa lligats en la tanca que protegeix la rampa”. Amb la instal·lació d’aquesta nova infraestructura “tindran una zona amb ombra i resguardada”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari