La Vall d'Uixó habilita la plaça del Mercat amb quatre punts de llum i aigua

[:ess]Las obras se están realizando en la zona conocida como plaza de la verdura para mejorar la seguridad y la infraestructura del recintoLes obres s’estan realitzant en la zona coneguda com a plaça de la verdura per a millorar la seguretat i la infraestructura del recinte

La Vall d'Uixó habilita la plaça del Mercat amb quatre punts de llum i aigua
12/12/2019 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó, a través de la Brigada Municipal, està realitzant una obra en la zona de la verdura de la plaça del Mercat, on habitualment es realitzen esdeveniments i activitats i que, fins ara, no comptava amb punts fixos d’aigua i llum. Mitjançant aquesta actuació, s’instal·laran quatre punts d’aigua i quatre punts de llum en el perímetre de la plaça, amb l’objectiu de millorar la seua seguretat i la infraestructura.

«En cada esdeveniment que es realitzava, com durant la setmana de les Penyes en Festes o en les fires que aquesta zona acull durant tot l’any, era necessari cablejar i sempre trobàvem cables i canonades per la plaça, la qual cosa suposava un risc per als vianants, per això considerem que aquesta instal·lació és necessària», explica el regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres.

També es col·locaran dues torres de llum LED més perquè la plaça quede il·luminada des dels quatre costats, així com un punt de llum fix de més potència en la part central. A més, fa dues setmanes es va dur a terme una intervenció per a millorar l’accessibilitat dels passos de vianants que encara no estaven adaptats.

«Aquestes millores, sumades a les quals s’han realitzat durant l’anterior legislatura, estan aconseguint que la plaça del Mercat siga un punt accessible que garantisca la seguretat de la ciutadania i estiga equipada perquè es puguen realitzar tota classe d’activitats», afig el regidor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari