La Vall d'Uixó activa totes les meses veïnals dels barris

La Regidoria de Dinamització de Barris recull 124 propostes en la primera ronda de contactes amb les associacions

La Vall d'Uixó activa totes les meses veïnals dels barris
16/10/2019 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha activat totes les meses veïnals dels barris. En total, 12 trobades “que se celebraran periòdicament” i “en els quals està representat el teixit social de cada zona, que ens ha rebut molt bé”, tal com ha explicat la regidora de Dinamització de Barris, Elena Pérez.

Després d’una primera ronda de reunions “que ha sigut molt productiva” per a “prendre un primer contacte i presentar aquest projecte”, l’edil ha assenyalat que s’han recollit 124 propostes “que hem consensuat i prioritzat en cada taula” i en les quals ja s’està treballant “per a donar-los una solució o resposta, perquè és una les nostres prioritats”.

En aquestes meses veïnals han participat els policies de barri “perquè també tenen un contacte directe amb el dia a dia de la gent”. En aquestes trobades obertes a les entitats del barri s’afavoreixen les activitats associatives “perquè tots col·laboren, participen i coordinen”, la democràcia “perquè tots tenen veu i vot” i la inclusió.

L’objectiu d’aquesta nova regidoria és “que existisca una referència directa i més pròxima a la que dirigir-se a l’Ajuntament”, alhora que “proporcionar un equilibri territorial a la nostra ciutat, en la qual no hi haja barris de primera i de segona i tots partisquen des de la igualtat d’oportunitats per a avançar”, ha destacat Pérez.

D’altra banda, en les meses veïnals s’ha traslladat la idea “que tenim per a potenciar i dinamitzar socialment, culturalment i esportivament els barris”, amb unes jornades gratuïtes “que serviran per a promocionar i posar en valor aquestes zones, donant-los protagonisme i facilitant que tinguen una major qualitat de vida i cohesió social”.

Per a finalitzar, la regidora ha mostrat el seu suport “al treball que realitzen les associacions de veïns i entitats presents en els barris” per la seua “vocació social i altruista, ja que moltes vegades inverteixen el seu temps i la seua energia a millorar la vida dels vallers i valleres”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari