Nules impulsa els treballs guanyadors dels Jocs Florals pel Dia del Llibre

Nules impulsa els treballs guanyadors dels Jocs Florals pel Dia del Llibre
23/04/2021 -

Els treballs premiats en la LXVI edició dels Jocs Florals Vila de Nules i dels IV Premis d’Investigació i Divulgació estan a l’abast de totes les persones interessades al web www.nulespedia.com, arxiu digital i memòria oral històrica de Nules.

Es tracta d’una iniciativa de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Nules per a commemorar el Dia del Llibre, “volem aprofitar aquesta data tan especial per a donar visibilitat a les obres premiades en l’última edició dels Jocs Florals celebrada l’any 2019, ja que el darrer any, per causa de la pandèmia, no es va convocar”, comenta M. José Esteban.

Així doncs, s’han publicat els treballs premiats en aquest certamen literari excepte el corresponent a la Flor Natural, el poemari de Lola González anomenat Mentre dorms per què es reserva per a la seua distribució en paper com és tradició.

No obstant això, es pot accedir als textos del premi Anna Rebeca La gravetat de les paraules de Rafa Arrufat i al premi poemari infantil Poesia per a mariners de Sergi Pérez, els dos pertanyents als Jocs Florals.

I també a les obres guanyadores dels Premis d’Investigació i Divulgació en les categories d'”Aspectes històrics de les comarques de Castelló” que correspon al treball La casa dels alemanys de Miguel Ángel Sánz; i “Nules passat i memòria: fa 50 anys érem joves” que compta amb l’obra Tempus fugit de José Lucas Sanahuja.

Des de la regidoria de Cultura s’assenyala al respecte que “l’ajuntament publica el treball premiat amb la Flor Natural i la resta de textos premiats quedaven inèdits amb aquesta iniciativa donem a conéixer la resta de treballs guanyadors”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari