L'Ajuntament de la Vall d'Uixó realitza obres d'accessibilitat en diferents punts del municipi

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó realitza obres d'accessibilitat en diferents punts del municipi
05/02/2020 -

La Brigada Municipal i la Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, a petició de la Comissió d’Accessibilitat, estan portant a terme diferents intervencions per a millorar l’accessibilitat de determinades zones, com són els passos de vianants de l’avinguda Espanya en l’encreuament amb el carrer Padre Melià, de l’avinguda Sud-oest en l’encreuament amb el carrer Isabel de Villena i del carrer 12 del barri Carbonaire.

A més, s’està reposant la senyalització que ha sigut enderrocada per diferents motius, pintant passos de vianants i també alguns murs. La majoria d’estes peticiones es porten a terme després d’haver rebut avisos o queixes de la ciutadania, tant a nivell individual com en les distintes reunions que s’estan realitzant en els barris.

“Alguns passos de vianants, com el de l’avinguda Espanya en l’encreuament amb carrer Padre Melià, eren completament inaccessibles, ja que tenien una alçada d’entre 15 i 20 centímetres”, explica el regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres, qui ha assenyalat que, amb la modificació de la legislació, alguns passos de vianants que abans eren accessibles han deixat de ser-ho i també s’ha d’intervenir.

“Seguim treballant per construir una ciutat més amable per a totes les persones, i per això continuarem millorant altres punts de la ciutat que encara no són accessibles per a les persones que tenen dificultats en la mobilitat”, afegeix el regidor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari