Les obres de remodelació integral de l'Escoleta Infantil Sagrat Cor de la Vall d'Uixó començaran el 21 de març

Amb una inversió de 760.000 euros s’amplia el porxo i la pèrgola, es crea una nova aula i es reforma tot l’interior del centre

Les obres de remodelació integral de l'Escoleta Infantil Sagrat Cor de la Vall d'Uixó començaran el 21 de març
21/02/2022 -

Les obres de remodelació integral de l’Escoleta Infantil Sagrat Cor començaran el 21 de març, amb una inversió de 760.000 euros a càrrec de la Conselleria d’Educació. El trasllat del material i del mobiliari començarà abans perquè tot estiga llest per a l’entrada amb normalitat de l’alumnat desplaçat, mentre s’executen les obres, a les aules prefabricades que ja s’han instal·lat en el CEIP Sant Vicent.

La regidora d’Educació i primera tinenta d’alcaldessa, Carmen García, ha explicat que el termini previst per a la finalització de les obres és de 9 mesos. Així, “si tot va bé, al desembre es podria fer el trasllat i que el nou any ja començarà en aquest edifici reformat i adaptat en el seu interior i exterior a les necessitats pedagògiques del segle XXI”.

El projecte de rehabilitació integral de l’Escoleta Infantil Sagrat Cor consisteix en l’ampliació del porxo d’accés pel carrer Xacó i la creació d’una nova aula. D’aquesta manera, en la planta baixa hi haurà quatre aules (cadascuna amb el seu propi bany), una sala de somni, una sala de psicomotricitat i el menjador i cuina. A més es naturalitzarà el pati i es millorarà i ampliarà l’actual pèrgola perquè hi haja més ombra.

García ha anunciat que el pròxim curs 2022-2023 començarà amb “una important novetat”, ja que “per primera vegada a la ciutat s’oferiran places públiques d’infantil 1-2 anys”. L’Escoleta Infantil Sagrat Cor comptarà amb la primera aula pública d’aquestes característiques, amb 14 places.

Les places d’infantil 2-3 anys que es reduiran en aquest centre per a crear la nova aula d’infantil 1-2 anys, s’oferiran en la nova aula d’infantil 2-3 anys del CEIP Lleonard Mingarro, en el barri Toledo. L’edil ha assenyalat que l’antiga casa del conserge “es reformarà i es convertirà en la sisena aula d’aquest tipus a la Vall d’Uixó”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari