La Vall d'Uixó comença les obres del Skate Park al costat de la Pista d'Atletisme

Les instal·lacions tindran una superfície de 1.032 m² i està previst que estiguen obertes al públic per Nadal

La Vall d'Uixó comença les obres del Skate Park al costat de la Pista d'Atletisme
26/11/2019 -

La regidoria d’Esports presenta les obres del Skate Park, situat en l’actual accés a la pista d’atletisme. Les noves instal·lacions tindran una superfície de 1.032 m² i comptaran amb set mòduls: quarterpipe 9 m, pla inclinat, jump box, quarterpipe 12 m, miniramp, barana recta en sòl i grindbox amb barana i calaixos. Està previst que les obres finalitzen per Nadal.

«Ja s’ha repartit la terra i ara s’instal·larà una malla de ferro. Posteriorment, se seguirà el mateix procediment amb el formigó per a poder-lo condicionar», explica la regidora d’Esports, Mar Arzo, qui destaca que la instal·lació estarà formada per set mòduls de fusta que han sigut provats per un expert en patinatge: «són mòduls que ja estan fets i només queda col·locar-los en la pista».

«Des de l’Ajuntament recomanem que la gent comence a aparcar en la zona de les plaques solars, ja que en un futur es tallarà l’accés perquè l’actual pàrquing es convertisca en una zona d’esport urbà», afig la regidora. La porta posterior de la pista d’atletisme i la de les plaques solars estan obertes al públic des de fa setmanes.

Amb la construcció del nou Skate Park, la regidora assegura que es podrà practicar aquest esport en millors condicions i que, a més, es traurà de l’entorn urbà «ateses les queixes del veïnat».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari