Huit concerts en l'atmosfera única de les Coves de Sant Josep amb Singin’ in the Cave 2022

Una desena d’artistes cantarà en acústic en una barca a la sala de les Ratapenades en la seua setena edició

Imagen de Singin' in the Cave

Huit concerts en l'atmosfera única de les Coves de Sant Josep amb Singin’ in the Cave 2022

El festival Singin’ in the Cave 2022 compta els dies per a celebrar el primer dels seus huit concerts, amb els quals una desena d’artistes cantarà en acústic sobre una barca en les Coves de Sant Josep de la Vall d’Uixó. Del 27 de maig al 9 de setembre, la sala de les Ratapenades acollirà una atmosfera única en aquesta setena edició.

Es tracta d’una nova experiència per a gaudir de la música en la qual es fusionen la música en directe, sense cap mena d’amplificació, i una breu visita als Coves de Sant Josep, el riu subterrani més llarg d’Europa.

En aquesta setena edició, l’organització ha optat per ampliar el seu programa de concerts des de maig fins a setembre amb artistes nacionals i internacionals de llarga trajectòria o emergents que, a poc a poc, triomfen en el món de la música. El flamenc, folk, rock-pop, bolero… es donaran la mà en aquest Singin’ in the Cave.

Singin’ in the Cave

Concerts de Singin’ in the Cave 2022

Entre el 27 de maig i el 9 de setembre es podrà gaudir d’un total de huit concerts en els Coves de Sant Josep a través del festival Singin’ in the Cave. Aquestes són les dates de les trobades a la sala de les Ratapenades:

  • 27 de maig: Pol Batlle i Rita Payés.
  • 3 de juny: Anna Ferrer
  • 10 de juny: Anni B Sweet i Íñigo Bregel (compositor, veu, teclat i guitarra de Los Estanques)
  • 17 de juny: María de la Flor
  • 24 de juny: Anna Colom
  • 24 de juliol: Daniel, me estás matando
  • 2 de setembre: Karla Silvia i Richie Ferrer
  • 9 de setembre: Sheila Blanco

Entrades a la venda

Les entrades de Singin’ in the Cave oscil·len entre els 30 i els 35 euros i ja estan a la venda des del passat 28 d’abril, a través de la pàgina web www.covesdesantjosep.es. En ella pot consultar-se tant la informació de cadascun dels concerts com accedir a la plataforma de compra.

L’entrada inclou una breu visita pel riu subterrani més llarg d’Europa així com el concert en acústic, on els artistes pugen a una barca per a augmentar l’experiència immersiva única dels Coves de Sant Josep.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari