L’Ajuntament de la Vall d’Uixó instal·la panells informatius al llarg de la ruta turística del Camí de l’Aigua

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó instal·la panells informatius al llarg de la ruta turística del Camí de l’Aigua
06/03/2020 -

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha instal·lat panells informatius turístics al llarg del Camí de l’Aigua, ruta turística que travessa el patrimoni del nucli urbà. Es tracta d’una sèrie de panells que proporcionen informació sobre diferents punts d’interés amb imatges que complementen l’explicació. Aquesta iniciativa ha estat subvencionada per Turisme Comunitat Valenciana amb 15.000 € i ha sigut contractada a empreses locals.

«Aquesta actuació té com a objectiu donar valor al nostre patrimoni, la nostra cultura i la nostra història, és per això que seguirem treballant de manera transversal per aconseguir aquestes subvencions i augmentar els recursos turístics de la nostra ciutat, més enllà de les Coves de Sant Josep que és el nostre principal reclam», explica el regidor de Turisme, Jorge Garcia.

Els punts senyalitzats són: l’Aqüeducte, Torre de Benigafull, l’Àngel i el seu entorn amb la séquia soterrada, El Palau de Vivel, la plaça del Centre, l’Assumpció i el seu entorn, la torre de Benissahat, la Cisterna de l’Assumpció, la plaça dels Xorros, la plaça de Sant Vicent i l’ermita del Crist. Prompte es senyalitzaran els restes arqueològics de l’Alcúdia a la plaça Montebello i l’ermita del Roser amb el Cant de l’Aurora, així com els Llavadors al carrer Regimiento Tetuan i la Colònia Segarra.

Alguns d’aquests panells incorporen codis QR que permeten accedir a models en 3D d’objectes arqueològics i de més tipus, vídeos d’espais que no és possible visitar (com la cisterna del Pou de l’Assumpció), manifestacions culturals i imatges de 360º. A més, prompte estaran disponibles les traduccions dels textos en anglés i francés, així com l’adaptació a les persones amb diversitat visual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari