L'Ajuntament de la Vall d'Uixó finalitza la millora del pàrquing de Sant Josep

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha finalitzat la millora del pàrquing de Sant Josep, que consisteix en una nova ordenació i distribució per a millorar l’accessibilitat i la seguretat. Així, s’han pintat de manera molt clara les zones per a autocaravanes i autobusos, cobrint aquesta necessitat que s’havia detectat en els últims anys.

Els treballs han sigut dirigits des de les regidories de Turisme i de Mobilitat, amb la supervisió de la Policia Local i la Brigada Municipal, amb l’objectiu d’optimitzar l’ús de l’aparcament del Paratge de Sant Josep. Aviat també se senyalitzarà la zona amb indicacions per a accedir al pàrquing cobert (situat davall de les plaques solars), ja que és una opció gratuïta en la qual resguardar el vehicle de les altes temperatures.

Amb aquestes actuacions, s’ha adaptat l’aparcament a les necessitats turístiques actuals, ja que hi ha hagut un augment considerable de l’autocaravanisme i els autobusos també necessitaven una zona delimitada en la qual no pogueren aparcar altres vehicles, ja que per les seues grans dimensions necessiten més espai per a maniobrar.