La pista d'atletisme de la Vall d'Uixó obrirà les portes a mitjan setembre

L’Ajuntament està realitzant un control exhaustiu per a garantir que la Pista complisca amb la normativa i no es desbarate “com ho va fer en el passat”

La pista d'atletisme de la Vall d'Uixó obrirà les portes a mitjan setembre
17/08/2021 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó es va marcar com una de les seues prioritats per a aquesta nova legislatura la millora i adequació de la pista d’atletisme municipal. “Les obres d’instal·lació del nou tartan prossegueixen el seu curs després que hàgem hagut de realitzar un estudi topogràfic per a garantir que el material té la profunditat adequada tenint en compte el desnivell” afirma Tania Baños, alcaldessa de la ciutat.

Per part seua, Mar Arzo, regidora d’esports, ha manifestat que “el 9 d’agost van començar les obres per a instal·lar el material sintètic i esperem poder reobrir-la a mitjan setembre“. Arzo ha explicat que es va començar amb una primera capa d’emprimació damunt de la solera, després d’això s’ha instal·lat una mescla de cautxú aglomerat que “és la que podem veure ara.

“L’obra seguirà amb una capa d’impermeabilitzant aïllant per a la humitat i finalment s’instal·larà la capa marró de cautxú que veiem en totes les pistes d’atletisme” destaca l’edil d’Esports. Baños ha assegurat que “l’Ajuntament està fent un control exhaustiu per què preferim que les obres s’allarguen més, però la qualitat i duració siga major” perquè “els diners de tots els vallers i valleres és sagrat i no podem fer nyaps”.

L’alcaldessa de la Vall d’Uixó ha asseverat que “aquesta és una de les majors inversions d’aquesta legislatura amb quasi 300.000 € i, des de l’equip de govern que presidisc volem que els ciutadans tinguen unes instal·lacions com es mereixen”. Per tant, Baños ha demanat “sensibilitat col·lectiva i paciència perquè més enllà de l’interés personal per entrenar, està l’interés col·lectiu que la pista es faça correctament perquè dure molt temps”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari