Les Pistes de Pàdel de la Vall d'Uixó compten amb 2.500 usuaris mensuals

La posada en marxa de l’APP de reserves permet realitzar una gestió més fàcil per a l’usuari i obtindre dades reals d’ús i control d’accessos

Les Pistes de Pàdel de la Vall d'Uixó compten amb 2.500 usuaris mensuals
01/12/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó va posar en marxa el 21 de setembre la nova APP d’Esports, que permet realitzar “una gestió més còmoda i fàcil de les reserves de les instal·lacions esportives, tant per als usuaris i usuàries que les fan des del seu mòbil”, com per al departament, que obté “dades reals d’ús i un control d’accessos”, tal com ha explicat la regidora d’Esports, Mar Arzo.

Una de les instal·lacions més demandades son les Pistes de Pàdel, ja que a l’octubre es van realitzar 421 reserves de pista i al novembre 464, totes elles a través de l’APP (Sporttia Ajuntament de la Vall d’Uixó).

A més també les utilitzen diàriament l’IES Honori Garcia, IES Botànic Cavanilles, centres escolars, club de pàdel, club de futbol sala i club de basquet, al costat de les activitats pròpies de la Regidoria: iniciació al running, gimnàstica de manteniment i escola municipal de multiesport. Així, per aquest recinte passen una mitjana de 2.500 persones al mes.

L’Ajuntament va recuperar la gestió municipal de les Pistes de Pàdel en 2019 i “alguns van dir que les abandonaríem i es convertirien en un niu de rates”, ha assenyalat Arzo. Però “res més lluny de la realitat”. Recentment la Regidoria d’Esports ha canviat les xarxes i ha millorat el sòl de les pistes.

Aquestes instal·lacions son “una de les quals més s’utilitzen al costat dels camps de futbol i al Poliesportiu, perquè des del primer moment hem apostat per obrir-les i fer-les accessibles al públic en general”. En aquest sentit, la regidora ha destacat que des de l’equip de govern “treballem per tots els vallers i valleres i ho continuarem fent, per a fomentar entre els nostres veïns i veïnes la pràctica d’esport i oferir-los un servei de qualitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari