Policia Local i Guàrdia Civil de la Vall d'Uixó constitueixen una comissió per a treballar conjuntament per la seguretat ciutadana

Policia Local i Guàrdia Civil de la Vall d'Uixó constitueixen una comissió per a treballar conjuntament per la seguretat ciutadana
24/03/2022 -

Policia Local i Guàrdia Civil han renovat el conveni anual per a la creació de la comissió de seguiment per a treballar conjuntament per la seguretat ciutadana a la Vall d’Uixó. L’alcaldessa, Tania Baños, i el tinent cap accidental de la Guàrdia Civil, Raúl Bel, han signat el document pel qual es comprometen a constituir una taula paritària que es reunirà amb una periodicitat mínima de dues vegades a l’any.

L’alcaldessa ha explicat que aquest conveni “oficialitza una col·laboració que és estreta i directa entre els cossos de seguretat a la nostra ciutat”. Aquest treball conjunt s’ha vist durant la pandèmia i és pràcticament diari en esdeveniments i dispositius especials, trànsit, control de camps o violència de gènere.

A la signatura del conveni i reunió de treball han assistit també el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Ferreres, i el comissari cap de Policia Local, Ángel Giménez. Baños ha destacat “la importància de la coordinació, perquè junts som més forts i arribem a més, donant més seguretat a la ciutadania i millorant el servei”.

En aquest sentit, ha assenyalat que és “evident” que “si comparem amb les dades del confinament els índexs de delinqüència han crescut, però estan en números prepandèmia i en nivells normalitzats, a conseqüència de la recuperació de la normalitat”. Les xifres de resolució i esclariment de delictes també són positives.

Cal recordar, que l’any passat l’Ajuntament de la Vall d’Uixó va incorporar a cinc agents de Policia Local com a funcionaris de carrera, que ara mateix estan rebent la formació en l’Institut Valencià de Seguretat Pública (Ivaspe).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari