La Policia Local rep formació per a l'ús de desfibril·ladors

La Vall d’Uixó és una ciutat cardioprotegida, ja que compta amb 7 DESA en espais públics i 3 mòbils

La Policia Local rep formació per a l'ús de desfibril·ladors
06/11/2020 -

La Policia Local està rebent formació per a l’ús de desfibril·ladors automàtics i semiautomàtics externs (DESA). Els agents de la plantilla obtindran l’acreditació per a la seua utilització segons la normativa de la Comunitat Valenciana i, a més, estan adquirint coneixements de reanimació cardiopulmonar (RCP), reconeixement de la parada cardíaca, posició lateral de seguretat i tallers pràctics.

La Vall d’Uixó és una ciutat cardioprotegida, ja que compta amb 10 DESA. 7 en espais públics i 3 mòbils en vehicles de la Policia Local perquè es puguen desplaçar ràpidament on siga necessari. El regidor de Policia, Javier Ferreres, ha destacat “la importància de saber utilitzar-los i saber fer maniobres de reanimació, perquè en un moment donat es pot salvar una vida”.

Aquests tallers s’emmarquen dins del programa de formació contínua que la Policia Local té en marxa: mediació, tractament de persones amb malalties mentals, trànsit i mobilitat, delictes d’odi, atenció a persones sordes, ús de drons, etc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari