La Policia Local de la Vall d'Uixó es formarà en diversitat en els jornades 'Policia, LGTBIQ+, Drets 2021'

La Policia Local de la Vall d'Uixó es formarà en diversitat en els jornades 'Policia, LGTBIQ+, Drets 2021'
08/04/2021 -

La Policia de la Vall d’Uixó participarà en les jornades nacionals ‘Policia, LGTBIQ+, Drets’ que organitza la UNED. El congrés se centra a abordar la diversitat en els cossos de forces i seguretat de l’estat sota una òptica jurídic-social amb perspectiva humanística de gènere. Javier Ferreres, regidor de Policia, ha afirmat que “és un orgull per a la nostra ciutat acollir la presentació d’aquesta activitat, en la qual la Unitat LGTBIpol s’ha implicat en la seua organització des de l’inici”.

Ferreres també ha volgut destacar que Diego Morente, agent municipal responsable de la Unitat LGTBIpol, serà un dels ponents en el congrés. L’Ajuntament de la Vall d’Uixó “s’ha convertit en pioner en la lluita per la igualtat i la diversitat”, ha afirmat. Les jornades se celebraran entre el 26 i el 30 d’abril en modalitat en línia. El regidor de Policia, ha animat a la participació “perquè el preu és econòmic -20 € per a policies i 25 per al públic en general- i les ponències ens ajudaran a crear una societat millor i més igualitària”.

Ernest Gómez, agent de la Policia Local de València i un dels organitzadors del congrés, ha agraït a l’Ajuntament de la Vall d’Uixó la seua tasca “per la visibilització dels problemes de les persones LGTBIQ+”. A més, ha informat que és les jornades participaran policies locals de tota Espanya, Policia Nacional, Ministeri de l’Interior i cossos policials internacionals com el de la ciutat de Rotterdam.

Finalment, Ferreres ha manifestat que estàs jornades “serveixen per a conscienciar a la població sobre la llibertat de voler a qui i com vulguem”. I ha valorat que les forces de seguretat “treballen per a defensar la diversitat als carrers”. Per a obtenir més informació sobre el congrés sobre Policia i LGTBIQ+ es pot visitar la pàgina web (https://extension.uned.es/actividad/idactividad/22190).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari