La Policia Local de la Vall d'Uixó incorpora dos nous agents i un etilòmetre per a realitzar controls d'alcoholèmia

Jorge Guillem també pren possessió en propietat de la vacant d’intendent després d’un procés de promoció interna

La Policia Local de la Vall d'Uixó incorpora dos nous agents i un etilòmetre per a realitzar controls d'alcoholèmia
08/04/2022 -

La Policia Local de la Vall d’Uixó ha incorporat a dos nous agents a la seua plantilla i un intendent i ha adquirit un etilòmetre per a realitzar controls d’alcoholèmia. El regidor de Policia, Javier Ferreres, ha destacat que amb aquestes accions “continuem dotant a la Policia Local de recursos personals i materials per a no minvar la plantilla, garantir la seguretat i també la proximitat amb la ciutadania”.

Els dos agents s’han incorporat un per torn lliure i un altre per torn de mobilitat. En aquest sentit, l’edil ha explicat que “estem cobrint amb rapidesa les places de les persones que es jubilen per a reduir la interinitat i perquè no es queden vacants sense cobrir durant temps”. A més dels dos agents Jorge Guillem també ha pres possessió en propietat de la vacant d’intendent després d’un procés de promoció interna.

D’altra banda, s’ha comprat un etilòmetre per a la realització periòdica de controls d’alcoholèmia i per a la prevenció de la conducció sota els efectes de l’alcohol. Ferreres ha assenyalat que “el 48% de les morts en accident a Espanya són a causa del consum d’alcohol al volant”. Fins ara, la Policia Local disposava d’un aparell que la Direcció General de Trànsit (DGT) cedia per a realitzar campanyes puntuals, però gràcies a aquesta inversió de 10.000 euros “podrem realitzar més controls per a millorar la seguretat”.

En col·laboració amb la DGT, la Policia Local de la Vall d’Uixó també està duent a terme aquests dies una campanya de control de les mesures de retenció a l’interior del vehicle. Així, està vetlant per l’ús del cinturó de seguretat i de cadires infantils homologades. Cal recordar que aquests sistemes de retenció són obligatoris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari