L'Ajuntament de la Vall d'Uixó entrega el premi al guanyador del Concurs de disseny de mascaretes

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó entrega el premi al guanyador del Concurs de disseny de mascaretes
22/07/2020 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha entregat el premi al guanyador del Concurs de Disseny de Mascaretes, Sergio Martínez Talamantes, qui es va presentar amb un disseny que fa referència al ‘Poble de Baix’ i al ‘Poble de Dalt’. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar l’ús de la mascareta com a mesura de protecció en espais públics, a més de potenciar el vessant creatiu de la població jove.

“Estem molt contents perquè hem rebut molts dissenys de qualitat i ha sigut molt difícil decidir-nos”, assenyala el regidor de Joventut, David Lluch, qui espera que, en un futur pròxim, “es puga confeccionar una xicoteta edició de la mascareta guanyadora”.

Sergio Martínez és llicenciat en Belles Arts i actualment es forma com a tècnic ceràmic en l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló: “en aquests moments, el meu objectiu és promoure un art que s’està oblidant com és la terrisseria, o com es coneix al nostre poble, l’ofici dels ollers”.

“No hi ha res més valler que el ‘Poble de Baix’ i el ‘Poble de Dalt’, i d’ací va sorgir la idea de la meua mascareta, ja que volia que fora un disseny senzill i clar”, afegeix el guanyador.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari