La Unitat LGTBI de la Policia Local de la Vall d'Uixó, premiada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies

La Unitat LGTBI de la Policia Local de la Vall d'Uixó, premiada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies
03/11/2020 -

Fa uns dies l’Ajuntament de la Vall d’Uixó va rebre el guardó a la Unitat LGTBI de la Policia Local (LGTBIpol), atorgat per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies en la categoria d’igualtat i d’inclusió dels Premis de Bon Govern, en els quals participen ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana. L’acte de lliurament es va celebrar a València amb totes les mesures de seguretat i prevenció davant la Covid-19.

L’alcaldessa, Tania Baños, el regidor de Policia, Javier Ferreres, el cap de la Policia Local, Ángel Giménez, i el responsable de LGTBIpol, Diego Morente, van assistir al lliurament de premis. Aquesta unitat ha sigut pionera en l’àmbit estatal i sobretot té un paper de prevenció i conscienciació, per a evitar i detectar delictes de LGTB-fòbia.

En aquest primer any d’existència han actuat davant un cas greu a la ciutat i han realitzat diversos tallers i activitats de formació. El regidor de Policia, Javier Ferreres, ha assenyalat que la concessió d’aquest premi confirma que “tenim una Policia Local moderna, adaptada a la realitat del segle XXI i que treballa per una ciutat més igualitària i inclusiva”. A més, sempre està “al peu del canó, com en aquesta situació d’emergència per la pandèmia”, ha finalitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari