Els Premis Sant Vicent Ferrer – Ciutat de la Vall d'Uixó estrenen bases públiques per a fer protagonista a la ciutadania

Els Premis Sant Vicent Ferrer – Ciutat de la Vall d'Uixó estrenen bases públiques per a fer protagonista a la ciutadania
01/02/2022 -

El saló de plens de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha sigut l’escenari de la presentació dels Premis Sant Vicent Ferrer – Ciutat de la Vall d’Uixó. Per primera vegada, els premis que convoca la comissió de les festes patronals en honor a Sant Vicent Ferrer, compten amb unes bases públiques i actualitzen els seus estatuts per a donar-los major rellevància i que qualsevol persona o entitat puga presentar als seus candidats.

L’alcaldessa, Tania Baños, i la regidora de Cultura, Maria Cruces, han acompanyat al president de les festes patronals de Sant Vicent Ferrer, Carles García, i al director general de la Caixa Sant Vicent, Alberto Almazán, en l’acte públic de presentació per a donar difusió a aquests renovats premis, que després de 23 anys entregant aquests reconeixements estrenen un nou model que fa més protagonista a la ciutadania.

Baños ha posat en valor que la comissió “haja decidit posar al dia els premis, dotant-los d’unes bases públiques que els posen a l’altura d’altres premis de prestigi”. A més ha aplaudit que “s’incorpore a les categories el premi a la innovació, perquè som un poble de talent innovador i hem de reconéixer-lo”, així com que “es fusione el premi Valler de l’Any amb la resta de guanyadors i guanyadores”.

Per part seua, García ha agraït a l’Ajuntament “el seu suport en la difusió” d’aquests reformulats premis, “que tenen un esperit de ciutat, perquè s’atorguen a aquelles persones o entitats de la Vall que són un referent en el seu àmbit”. També ha remarcat que s’introdueix una nova modalitat sobre ciència, emprenedoria, innovació i economia i s’elimina el Valler de l’Any “perquè totes les persones que reben un premi Sant Vicent Ferrer – Ciutat de la Vall d’Uixó són vallers de l’any”.

Les bases ja es poden consultar en la pàgina web de l’Ajuntament (http://www.lavallduixo.es/content/premis-sant-vicent-ferrer-ciutat-de-la-vall-duixo) i el termini de presentació de candidatures finalitzarà el 20 de febrer. La proposició formal de la candidatura haurà d’estar raonada i acompanyar-se del currículum de la persona o entitat proposada i documentació amb informació a tindre en consideració.

La presentació de les candidatures es realitzarà per procediment electrònic, fent l’enviament al correu electrònic premissantvicentferrer@gmail.com o per servei postal certificat a la seu de les festes patronals en honor a Sant Vicent Ferrer. Poden optar totes les persones físiques o jurídiques que habiten o tinguen la seua seu social a la Vall d’Uixó o mantinguen un estret vincle amb aquesta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari